Odkiaľ vziať energiu na zmenu práce?

S touto otázkou sme konfrontovaní, keď túžime po zmene, ale zároveň nemáme silu urobiť prvý krok, prípadne vytrvať dlhodobo na ceste pri dosahovaní zmeny práce. Možno máme náročnú súčasnú prácu, veľa povinností doma, v rodine a sme takí vyšťavení, že vlastne nevieme čo skôr.

Cieľom rozhovoru je inšpirovať vás, ako nájsť svoj zdroj energie a čerpať z neho pri uskutočňovaní svojho sna o skvelej práci / profesii.

Rozprávať sa budem s Hildegardou Horínkovou, life koučkou, s ktorou nás navyše spája nadšenie pre HR 

V rozhovore s Hildou sa dozviete:

V rozhovore sa dozviete:
▶ Aká bola Hildina kariérna cesta a ako hodnotí jednotlivé zmeny v jej profesii s odstupom času.
▶ Môže byť zmena len dobrá alebo zlá?
▶ Ako sa nastaviť na zmenu práce, či už príde nečakane (zo strany zamestnávateľa) alebo sa na nej aktívne podieľame my sami? Ako je to s vnímaním zmeny a očakávaniami?
▶ Odkiaľ čerpať a udržiavať si energiu, ktorá nám pomôže v procese zmeny?
▶ Ako sa vyrovnať so strachom spojeným so zmenou práce?

Viac o mojom hosťovi

Hildegarda Horínková: Už od mala bola taký ľudomil a bavilo ju pozorovať ľudí, analyzovať ich správanie.  Počas školy u nej jednoznačne viedli humanitné vedy a jej obľúbenú psychológiu napokon aj študovala. Pred nedávnom začala pôsobiť ako kouč.


Hildinou cieľovou skupinou sú mladé ženy pred / po rozvode a osamelé mamičky. Toto zameranie si vybrala na základe svojich životných skúseností, keď sa rozhodla použiť určité životné lekcie a poznania od života ako pomocný ťahák pre ostatné ženy.
Nepracuje však výlučne len s touto skupinou alebo témou, koučovala uz aj mužov a taktiež navigovala mladých absolventov v príprave na pohovor.
Viac informácií o Hilde nájdete na jej webe.

Chcete viac tipov ako spoznať, či je práve teraz správy čas na zmenu práce?

Ak taktiež pociťujete v práci nespokojnosť a neviete, či je pre vás ten správny čas na zmenu, urobte si so mnou test.
Zistíte ako na tom ste so svojou spokojnosťou / nespokojnosťou v práci. A hlavne budete mať jasno v tom, či je vaša nespokojnosť krytá riešeniami.
Zmapujte vašu aktuálnu situáciu v rámci rýchlych otázok s vyhodnotením v mojom e-booku, ktorý je pre vás na stiahnutie úplne zdarma.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *